Vilka är Revisionsbyrå AB?

Detta är en redovisningsbyrå i Uppsala som består av nio engagerade medarbetare som anser att företag med stor passion för resultatförbättring ska få hjälp med tröttsamma och komplicerade redovisningar och revisioner, något som redovisningskonsult och revisorer brinner för. Du som kund och företagsägare kan vara säker på att bli trevlig bemött och få professionella råd om olika typer av redovisningstjänster. Många av medarbetarna på Revisionsbyrå AB har goda kunskaper om de flesta branscher och företagsformer och är redo att erbjuda hög kompetens och servicegrad till kunder.

Långvarigt samarbete med nöjda kunder
Revisionsbyrån har främst mycket erfarenhet av mindre och medelstora företag, som strävar efter tillväxt och ökad lönsamhet. Medarbetarna hjälper företagare att sträva mot effektivitet för att få god inblick och kunskap om sitt företag. Något som redovisningsbyrån har lyckats bra med är att ge konkurrenskraft till företag genom bra samarbete med kunder. Detta sker genom överenskommelse om hur uppdraget ska utföras. Hos vissa kunder behöver man ersätta hela ekonomifunktionen, hos andra efterfrågas hjälp med bokslut /revision en gång per år.

Kvalitetssäkring
Skillnaden mellan Revisionsbyrå AB och andra redovisningsbyråer är tillämpningen av strikt kvalitetssäkring. Dels genom att vara medlem i FAR, branschorganisationen för revisorer och rådgivare, samt auktorisera redovisningskonsulter genom SRF, Sveriges redovisningskonsulters förbund. Även genom att arbeta i överenskommelse med REKO, Svensk standard för redovisningstjänster. Detta är något som Revisionsbyrån ser som ett absoluta krav för att garantera hög kvalitet i sina redovisningstjänster.

För mer information är du välkommen att kontakta en högkompotent redovisningskonsult på Revisionsbyrå, för att få hjälp och rådgivning med redovisningstjänster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *