Snus som ett galet hemmabygge

Det här med snus är ju ett jäkla gissel för många av oss. Vi gillar våra kompisar och familjemedlemmar och partners, men inte alltid deras nikotinberoende. Just snus anser jag dock vara mycket bättre än cigaretter, då snus luktar lite sådär som på hösten blandat med lakrits. Jag gillar alltså doften. Ibland gillar jag även att snusa, men verkligen inte dagligen. Många av mina kompisar gillar dock att snusa konstant.

Galen sambo går loss
Min sambo bestämde sig häromdagen för att göra eget snus hemma. Det lät ju ganska spännande så jag anmälde mig som frivillig betjänt i detta hopkok. Präktig som jag är så gick jag först till http://www.göra-eget-snus.se/gora-snus-hemma/ för att undersöka saken närmare, och sedan börjades det! Jag måste säga att det först kändes som ett galet hemmabygge där man liksom inte har koll på vad man gör, typ som att man bestämmer sig för att ta bort en bärande vägg hemma, men tji fick jag! Det var enkelt, det smakade gott och det var supermysigt att gå och vänta på det att bli färdigt.

Resultat
Awesome! Så gott snus! Och så mycket billigare! Och så mycket snus! Vi kan ge bort till förbipasserande hipp som happ på gatan så mycket snus har vi hemma. Det enda nackdelen är väl att jag kommer att börja snusa dagligen med detta mastermind-perfekta snuset i dosan! Och doften är ännu mer fab än vad den brukar vara. Jag öppnar upp ibland bara för att lukta på ”vårt” snus nu. Nu har snuset blivit vår lilla bebis, och så fort det tar slut kommer vi köra igång med en ny sats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *